GDPR: Όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Κατ’ εφαρμογή του Νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679, θα θέλαμε:
(α) να σας ενημερώσουμε σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας από το “Athens Makerspace”
(β) να σας χορηγήσουμε πληροφορίες σχετικά με την εν λόγω επεξεργασία, και
(γ) να σας ενημερώσουμε για τα σχετικά δικαιώματά σας.

Επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας από το Athens Makerspace ως υπεύθυνο επεξεργασίας (στοιχεία επικοινωνίας: τηλέφωνο: 21 1407 7438, email: info@athensmakerspace.com, διεύθυνση: Ανδρέα Δημητρίου 59, Καισαριανή, 16121). Τα προσωπικά σας δεδομένα αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας για τους σκοπούς αποστολής ενημερωτικού υλικού, δελτίων τύπου, ανακοινώσεων, προσκλήσεων, εκπαιδευτικών δράσεων και άλλων αποστολών και κλήσεων. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα διατηρούνται από το Athens Makerspace κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του ή έως την παρέλευση του χρονικού διαστήματος που επιβάλλεται από τις διατάξεις του νόμου να διατηρούνται τα προσωπικά σας δεδομένα στο αρχείο του Athens Makerspace.

Τα δικαιώματά σας

Έχετε δικαίωμα να λάβετε από το Athens Makerspace επιβεβαίωση για το κατά πόσον ή όχι προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν υφίστανται επεξεργασία, και σε περίπτωση που τα προσωπικά σας δεδομένα υφίστανται επεξεργασία, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα και σε διάφορες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία τους, όπως ενδεικτικά τους αποδέκτες των προσωπικών σας δεδομένων, το χρονικό διάστημα για το οποίο θα αποθηκευτούν τα προσωπικά σας δεδομένα κτλ. Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων που υφίστανται επεξεργασία, να ζητήσετε τη διόρθωση ανακριβών προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν, να ζητήσετε τη συμπλήρωση ελλιπών προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν, να ζητήσετε τη διαγραφή προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν, να ζητήσετε να διακοπεί η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, να λαμβάνετε τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν σε δομημένη, κοινώς χρησιμοποιούμενη και αναγνωρίσιμη από μηχανήματα μορφή, να διαβιβάζετε τα προσωπικά σας δεδομένα σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, χωρίς αντίρρηση από το Athens Makerspace, να ζητήσετε την απευθείας διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων από το Athens Makerspace σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας, εφόσον αυτό είναι τεχνικά εφικτό, να αντιταχθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που σας αφορούν, να αντιταχθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς εμπορικής προώθησης, να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε, να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Για οποιαδήποτε απορία έχετε σε σχέση με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από το Athens Makerspace μπορείτε να μας στείλετε ένα e-mail στο info@athensmakerspace.com