Create
Play
Learn
Previous
Next

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Έχουμε καταφέρει να εξοπλίσουμε τα εργαστήρια μας, με μία ποικιλία από παραδοσιακά και ψηφιακά κατασκευαστικά εργαλεία και μηχανήματα, ενώ προσπαθούμε να αναπτυσσόμαστε καθημερινά.
Όλος ο εξοπλισμός είναι διαθέσιμος για χρήση, από όλα μας τα μέλη. Κάποια εργαστήρια απαιτούν παρακολούθηση του αντίστοιχου μαθήματος ασφάλειας. Τα μέλη φέρνουν τα δικά τους υλικά.

Το makerspace μας, βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην εκπαίδευση, φιλοξενώντας ένα ευρύ φάσμα από μαθήματα, που μπορούν να μεταμορφώσουν έναν αρχάριο, σε ninja. O καθένας μπορεί να αποκτήσει ουσιώδεις προσωπικές και επαγγελματικές δεξιότητες. Δεν χρειάζεται να είσαι μέλος για να συμμετέχεις στα μαθήματα.
Πιστεύουμε στη μάθηση μέσω του πειραματισμού και τις αποτυχίας, καθώς αποτελεί τον δρόμο για την επιτυχία. F.A.I.L. First Attempt In Learning. Γι’ αυτό και παίρνουμε την διασκέδαση πολύ σοβαρά. Διότι η μάθηση απαιτεί αφοσίωση. Δεχόμαστε οποιονδήποτε επιθυμεί να διδάξει ή να προτείνει ένα workshop.

Σε αυτό το γεμάτο έμπνευση περιβάλλον, μια κοινότητα από makers αναπτύσσεται Ενθαρρύνουμε τα μέλη μας να καινοτομούν και να δημιουργούν πρωτότυπες λύσεις.
Γνωρίζοντας άλλους δημιουργούς, μαθαίνοντας και μοιράζοντας την γνώση τους. Ένα μέρος για την αγάπη της δημιουργίας, της δικτύωσης και της πραγματοποίησης των ιδεών. T.E.A.M. Together Everyone Achieve More.

Digital Fabrication

3D Printing

Σχεδίασε ή κατέβασε ένα τρισδιάστατο μοντέλο και εκτύπωσε το από πλαστικό σε όλα τα χρώματα.

Laser Cutting

Χάραξε τα πάντα και κόψε περίπλοκα σχέδια από κατασκευές μέχρι φωτογραφίες. Δοκίμασε το και θα κολλήσεις!

CNC Milling

Το καλό.. Αργεί! Ένα τρυπάνι που κινείται αυτόματα στον τρισδιάστατο χώρο με ασύλληπτες δυνατότητες.

Electronics

Από απλά κυκλώματα μέχρι πολύπλοκα ρομποτ, μπορείς να δημιουργήσεις το πιο custom project για τις ανάγκες σου.

Vinyl cutting

Από τα πιο user-friendly κοπτικά μηχανήματα, κόψε αυτοκόλλητα για πινακίδες ή για τύπωμα σε ύφασμα.

Traditional Fabrication

Jewelry

Ατελειωτοι τρόποι για να σχεδιάσεις και να φτιάξεις τα δικά σου χειροποίητα κοσμήματα.

Wood working

Όλος ο εξοπλισμός που μπορεί να χρειαστεί ο πιο αρχάριος και ο πιο έμπειρος ξυλουργός.

Metal working

Έλα να γνωρίσεις την ηλεκτροκόλληση και άλλες τεχνικές μεταποίησης μετάλλων.

Sewing

Εξερεύνησε τις δυνατότητες της ραπτομηχανής, από το γάζωμα για φερμουάρ και τρύπες για κουμπιά, μέχρι τα διακοσμητικά stitches.

JOIN US

Member

Έλα και μάθε πως να χρησιμοποιείς εργαλεία και τεχνικές, παραδοσιακές και τελευταίας τεχνολογίας. Απέκτησε εμπειρία και δημιούργησε τα δικά σου projects. Γίνε μέρος της αναπτυσσόμενης κοινότητας μας. Γίνε μέλος και ξεκίνησε να χρησιμοποιείς το Makerspace τώρα.

Volunteer

Στο Athens Makerspace έχεις την δυνατότητα να συμμετέχεις και να ανακαλύψεις ενδιαφέρουσες θέσεις και δράσεις εθελοντισμού, αποκτώντας ταυτόχρονα πρόσβαση στα workshops και τον εξοπλισμό μας. Παραχωρώντας τον χρόνο σου, εξελίξεις τις δεξιότητες και τις γνώσεις σου, ενώ ταυτόχρονα αποτελείς μέλος και προσφέρεις στην αναπτυσσόμενη κοινότητα μας.

0
Μάθετε τα τελευταία νέα μας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη καλύτερη εμπειρία σας