Μαθήματα

Laser

Το Laser Cutter Basics Class αποτελείται από τρία μαθήματα, τα οποία πραγματοποιούνται μέσα σε δύο εβδομάδες. Σε αυτό το σεμινάριο μαθαίνουμε διαδραστικά πώς να χρησιμοποιούμε με ασφάλεια το Laser Cutter για να κόψουμε ή να χαράξουμε μία μεγάλη ποικιλία υλικών.

3D Printing

Το 3D Printing Basics Class αποτελεί ένα εισαγωγικό εργαστήρι με στόχο την κατανόηση της τεχνολογίας της τρισδιάστατης εκτύπωσης, την μεταποίηση ενός τρισδιάστατου μοντέλου και την απόκτηση βασικών γνώσεων χρήσης 3D Printer.

CNC

Εάν είστε maker και θέλεις να μάθεις πώς λειτουργεί το μηχάνημα CNC, αλλά σε τρομάζει η ορολογία ή δεν έχεις καμία ιδέα τι να ρωτήσεις, τότε αυτό το μάθημα είναι για εσένα!

2D Design

Θέλεις να δημιουργήσεις και εσύ τα δικά σου προϊόντα / αντικείμενα χρησιμοποιώντας σύγχρονα μηχανήματα και τεχνικές που σου παρέχει το Athens Makerspace βασική προϋπόθεση είναι να βρίσκεσαι σε θέση να σχεδιάσεις μόνος σου τα ξύλα που θα χρειαστεί να σκαλιστούν στο CNC, τα stencils που θα χρειαστεί να κόψεις στο Vinyl Cutter, το κύκλωμα που θες να εκτυπώσεις με 3D αγώγιμο υλικό, τα plexiglass που θα κόψεις για να δώσεις στυλ και χρώμα στη κατασκευή σου και πολλά άλλα.

Wood working

Το Wood Working Workshop αποτελεί μάθημα βασικής χρήσης και ασφάλειας με έμφαση στις τεχνικές και τα εργαλεία ενός ξυλουργείου.

Makerspace induction

Πρόκειται για ένα members only σεμινάριο. Τα νέα μας μέλη εξοικειώνονται με τα labs μας, μαθαίνουν τους κανονισμούς λειτουργίας και ασφαλείας του makerspace και δημιουργούν το δικό τους μπλουζάκι και badge.

Vinyl Cutting

Μαθαίνουμε πως να κόβουμε ειδικά stencils από βινύλιο με τη χρήση ψηφιακού κοπτικού μηχανήματος και φτιάχνουμε τη δική μας μοναδική μπλούζα ή τσάντα. Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται περνώντας από όλη τη διαδικασία “σταμπώματος”. Από το σχεδιασμό, στην κοπή, στην πρέσα θερμομεταφοράς.

Μεταξοτυπία

Το σεμινάριο μεταξοτυπίας περιλαμβάνει την θεωρία και την τεχνική τυπώματος αυτης της μέθοδου.
Απευθύνεται σε όλους! Δεν είναι απαράιτητο να έχετε γνώσεις σε αυτο το κομμάτι, παρά μόνο ενθουσιασμό και όρεξη για πειραματισμό!

ΩΡΑΡΙΟ

Τρι – Σαβ: 10:00 – 21:00

Κυρ – Δευ: Κλειστά

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
0
Μάθετε τα τελευταία νέα μας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη καλύτερη εμπειρία σας