Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Ilias Saltiel

Co Founder & Director

Constantinos Zervos

Technical Director

Bary Sevi

Co-Founder & Creative Director

David Saltiel

Laser Cutter Guru

Vangelis Tsitsimpikos

Product Development Ninja

Foteini Notsika

Supplies Administrator

Andrianna Mourelatou

Assistant Manager

Raster

Maker DOG

Οι αξίες και η φιλοσοφία μας

Η σύσταση και η λειτουργία του Athens Makerspace δεν θα μπορούσε να είναι δυνατή, χωρίς τους ανθρώπους που το απαρτίζουν. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάνω από είκοσι εθελοντές που συμμετέχουν ενεργά στον χώρο.
Επίσης πολλοί άλλοι εθελοντές, μας βοηθούν σε εκθέσεις, συνέδρια, workshops και άλλα. Μέσα σε αυτά τα άτομα υπάρχουν μηχανικοί, σχεδιαστές, φωτογράφοι, τεχνικοί κ.α.. που προσφέρουν και μοιράζονται τις γνώσεις και τις ικανότητες τους, προς όφελος της κοινότητας και των μελών μας. Από την πρώτη σου κιόλας επίσκεψη στο Athens Makerspace, θα βρεις στον χώρο, ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν να ενταχθείς στο πνεύμα του making, ανεξάρτητα με την μέχρι τώρα εμπειρία σου.
Φυσικά οι κοινότητα των makers που φιλοξενεί το Athens Makerspace αποτελεί την πηγή έμπνευσης της ομάδας μας, αλλά και το βασικότερο εργαλείο της ανταλλαγής γνώσεων και εμπειριών.
Πίσω από κάθε μηχάνημα, κάθε workshop, κάθε μοναδική δημιουργία, βρίσκονται μέλη και εθελοντές που δίνουν πνοή σε μια κοινότητα που αυξάνεται κάθε μέρα. Αν θα ήθελες να γίνεις μέλος της ομάδας μας, κάνε αίτηση εδώ.

ΩΡΑΡΙΟ

Τρι – Σαβ: 10:00 – 21:00

Κυρ – Δευ: Κλειστά

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
0
Μάθετε τα τελευταία νέα μας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη καλύτερη εμπειρία σας