Υπηρεσίες

Laser Cutting

Με το μηχάνημα κοπής Laser, BRM6090 CO2, παρέχουμε τη δυνατότητα κοπής και χάραξης σε μεγάλη ποικιλία υλικών με ακρίβεια και λεπτομέρεια. Μπορούμε να δημιουργήσουμε αρχιτεκτονικές μακέτες, κοσμήματα, επιγραφές, δώρα κ.α.

3D Printing

Μπορούμε να τυπώσουμε το τρισδιάστατο μοντέλο της επιλογής σας, στο χρώμα που επιθυμείτε. Τα 3D printed αντικείμενα μπορούν να έχουν πρακτικές και ψυχαγωγικές εφαρμογές.

Vinyl cutting

Δημιουργία και τύπωμα στάμπας της επιλογής σας πάνω σε T-shirt ή tote bag. Αυτή η υπηρεσία αξιοποιεί τα Vinyl Cutters, Cameo 2 και Cameo 3 της Silhouette America.

Εργαστήρια για παιδιά

Διαθέτουμε μία σειρά από συναρπαστικές δράσεις για παιδιά, οι οποίες αφορούν τη τεχνολογία και την κατασκευαστική δημιουργία. Αυτές οι δράσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν σε σχολεία ή και σε άλλες περιπτώσεις σε ομαδικές συνθήκες.

Μεταξοτυπία

Με την βοήθεια ενός τελάρου, μιας σπάτουλας και ενός ή περισσότερων χρώματων μπορούμε να αναπαράγουμε το σχέδιο που εχουμε εμφανίσει πανω σε οποιαδήποτε επιφάνεια
όπως (μπλούζες, τσάντες, χαρτί κ.α)

Κάθε εκτύπωση είναι ξεχωριστή και μοναδική γιατί ο τρόπος αποτύπωσης είναι χειροποίητος.

2D Fabrication Design

Σε συνεργασία με τη δημιουργική μας ομάδα μπορείτε να μεταφέρετε την ιδέα σας σε ένα πλήρως λειτουργικό αντικείμενο / προϊόν. Η υπηρεσία αφορά 2D designs ή 3D απο συνθεση δισδιάστατων.

ΩΡΑΡΙΟ

Τρι – Σαβ: 10:00 – 21:00

Κυρ – Δευ: Κλειστά

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
0
Stay up to date with what we do

Subscribe to our Newsletter

Μάθετε τα τελευταία νέα μας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Our website uses Cookies to improve your experience!

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη καλύτερη εμπειρία σας