Υπηρεσίες

CNC

Στείλε μας το αρχείο σου για να σκαλίσουμε και κόψουμε το σχέδιο της επιλογής σου στο CNC Router του makerpase. To CNC έχει working area 87εκ x 136εκ και μπορεί να χωρέσει υλικά μέχρι 96εκ x 145εκ.

Laser Cutting

Με το μηχάνημα κοπής Laser, BRM6090 CO2, παρέχουμε τη δυνατότητα κοπής και χάραξης σε μεγάλη ποικιλία υλικών με ακρίβεια και λεπτομέρεια. Μπορούμε να δημιουργήσουμε αρχιτεκτονικές μακέτες, κοσμήματα, επιγραφές, δώρα κ.α.

3D Printing

Μπορούμε να τυπώσουμε το τρισδιάστατο μοντέλο της επιλογής σας, στο χρώμα που επιθυμείτε. Τα 3D printed αντικείμενα μπορούν να έχουν πρακτικές και ψυχαγωγικές εφαρμογές.

Vinyl cutting

Δημιουργία και τύπωμα στάμπας της επιλογής σας πάνω σε T-shirt ή tote bag. Αυτή η υπηρεσία αξιοποιεί τα Vinyl Cutters, Cameo 2 και Cameo 3 της Silhouette America.

Εργαστήρια για παιδιά

Διαθέτουμε μία σειρά από συναρπαστικές δράσεις για παιδιά, οι οποίες αφορούν τη τεχνολογία και την κατασκευαστική δημιουργία. Αυτές οι δράσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν σε σχολεία ή και σε άλλες περιπτώσεις σε ομαδικές συνθήκες.

Μεταξοτυπία

Η μεταξοτυπία είναι μια παραδοσιακή μέθοδος στένσιλ. Το μελάνι περνάει απ’ το τελάρο με τη βοήθεια της σπάτουλας και η εικόνα μας αναπαράγεται πάνω σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια (χαρτί, χαρτόνι, ύφασμα, κεραμικό, γυαλί, δέρμα, ξύλο κ.α.). Τα χρώματα είναι έντονα και δυνατά και γι’ αυτό τα τυπώματα τόσο ξεχωριστά.
Τα μελάνια που χρησιμοποιούμε είναι υδατοδιαλυτά, φιλικά προς το περιβάλλον και ιδανικά για χαρτί και ύφασμα.

2D Fabrication Design

Σε συνεργασία με τη δημιουργική μας ομάδα μπορείτε να μεταφέρετε την ιδέα σας σε ένα πλήρως λειτουργικό αντικείμενο / προϊόν. Η υπηρεσία αφορά 2D designs ή 3D απο συνθεση δισδιάστατων.

ΩΡΑΡΙΟ

Τρι – Σαβ: 10:00 – 21:00

Κυρ – Δευ: Κλειστά

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ
  • info@athensmakerspace.com
  • Ανδρέα Δημητρίου 59, Καισαριανή
  • 211 4077438